Een aanbod van Vlaamse klassiekers met Oosterse invloeden, daar leggen we de focus op in onze keuken. We werken graag met een zomer- en winterkaart, d.w.z. dat we twee maal per jaar onze menukaart helemaal aanpassen naar het seizoen en zijn bijhorende producten. De chef heeft ook regelmatig suggesties in de aanbieding, die vind je via onze socialemediakanalen en via onze nieuwsbrief.
Een wijntje smaakt altijd! Ontdek onze heerlijke selectie wijnen en vraag gerust aan gastvrouw Kim een woordje uitleg bij je keuze.
Kaaskroket
Of
Dagsoep
—
Pasta arrabiata (Vegi)
Of
Steak, sla & frietjes
Of
Vis van de dag
met appelmoes
met currymayo
Monte Nevado
en dipsausje
Tongerlo Blond of Keizer Karel of Primus (33cl)
“Keizer Karel” bier, frietjes & appelmoes
garnalen, rouille, toast & kaas
in Thaise groene curry & limoen
slaatje
bloedworst en ganzenleversausje
Cold cut van dry aged Rubia Gallega
kruiden en broodsoldaatjes
Hijiki, look & kerstomaat
naturel, chili, limoengras & gember
citroenmayonaise & slaatje
Brioche, mango & pistache
gebakken appeltjes & spekjes, walnoten & honingvinaigrette
croutons, dressing & Grana Padano
licht pikante tomatensaus, parmezaan
room, truffelolie, look & Noilly Prat
schelpen, look, tomaat & peterselie
scampi in pittige tomatenroomsaus met Sriracha
met “Keizer Karel” bier, frietjes en appelmoes
peultjes, limoen en polderaardappel
bleu of saignant gebakken, rodewijnsaus met sjalotjes, slaatje & frietjes
met perenstroop, zilveruitjes, buikspek, kroketjes & appelmoes
lekker slaatje & frietjes
Grana Padano, rucola, balsamico & frietjes
sla, wakame, tartaarsaus & frietjes
edamamebonen & aardappelmousseline
risotto, zeevruchten en chorizo
toast, rouille & kaas
citroenmayonaise, sla & frietjes
parmezaan & dessert
frietjes, appelmoes & dessert
appelmoes, frietjes & dessert