Een aanbod van Vlaamse klassiekers met Oosterse invloeden, daar leggen we de focus op in onze keuken. We werken graag met een zomer- en winterkaart, d.w.z. dat we twee maal per jaar onze menukaart helemaal aanpassen naar het seizoen en zijn bijhorende producten. De chef heeft ook regelmatig suggesties in de aanbieding, die vind je via onze socialemediakanalen en via onze nieuwsbrief.
Een wijntje smaakt altijd! Ontdek onze heerlijke selectie wijnen en vraag gerust aan gastvrouw Kim een woordje uitleg bij je keuze.
Kaaskroket
Of
Salade mixte
—
Pasta arrabiata (Vegi)
Of
Steak, sla & frietjes
Of
Vis van de dag
Monte Nevado (100gr)
met currymayo (typisch Belgisch)
met appelmoes
met kruiden en broodsoldaatjes
met slaatje
Hijiki, look & kerstomaat
met chili, limoengras & gember
garnalen, rouille, toast & kaas
met zachte truffelroomsausje
citroenmayonaise & slaatje
met bloedworst en ganzenleversausje
peterselie en lente-ui
met appels, confituur en brioche
met grof zeezout & toast (20 min)
scampi in pittige tomatenroomsaus met Sriracha
schelpen, look, tomaat & peterselie
licht pikante tomatensaus, parmezaan, rucola
room, truffelolie, look & witte wijn
met 'Keizer Karel'-bier, frietjes en appelmoes
met perenstroop, zilveruitjes, buikspek, kroketjes & appelmoes
met champignons, risotto en rucola
met graanmosterd, wintergroenten en aardapelkroketten
cross & blackwell, bloemkool, krielaardappelen
Stukje vlees van het middenrif van de koe. Ook wel Beenhouwersbiefstuk of longhaas genoemd. Het is mager maar echt heel smaakvol vlees!
Grana Padano, rucola, balsamico & frietjes
sla, wakame, tartaarsaus & frietjes
beurre blanc met miso, endamamebonen & aardappelmousseline
Vis & zeevruchten, toast, rouille & kaas
gebakken in beste hoeveboter met sla, tartaar & frietjes
citroenmayonaise, sla & frietjes
Mosselen met witte wijn, oregano, ajuin, selder, look en frietjes