Een aanbod van Vlaamse klassiekers met Oosterse invloeden, daar leggen we de focus op in onze keuken. We werken graag met een zomer- en winterkaart, d.w.z. dat we twee maal per jaar onze menukaart helemaal aanpassen naar het seizoen en zijn bijhorende producten. De chef heeft ook regelmatig suggesties in de aanbieding, die vind je via onze socialemediakanalen en via onze nieuwsbrief.
Een wijntje smaakt altijd! Ontdek onze heerlijke selectie wijnen en vraag gerust aan gastvrouw Kim een woordje uitleg bij je keuze.
De kaart
Apéro - teasers
Brood & boter | € 3,10 |
---|---|
Oesters "Oysri" °3 (3) | € 14,50 |
Romig en vol van smaak |
|
Bierballetjes Brugse Zot (8) | € 12,50 |
met cocktailsaus |
|
Gebakken bloedworst | € 14,90 |
met appeltjes |
|
Gepaneerde visreepjes & tartaarsaus | € 17,50 |
met currymayo (typisch Belgisch) |
|
Kaas- en truffelkroketjes (6) | € 13,90 |
Bordje Ibérico ham Arturo Sánchez (100g) | € 23,50 |
Mozzarellakroketjes (8) | € 14,50 |
Samosa met groenten & currydip (8) | € 12,00 |
Voorgerechten
Noordzeevissoep, garnalen, rouille, toast & kaas | € 19,20 |
---|---|
Oud Brugge kaaskroketten (2) | € 17,90 |
Kreeftenravioli met zacht truffelroomsausje | € 23,50 |
Karnemelksmeus of Toatjespap genoemd met grijze garnalen | € 24,50 |
Huisgemaakte garnalenkroketten (2) | € 21,90 |
citroenmayonaise |
|
Sint-Jacobsvruchten | € 23,90 |
bloedworst & ganzenleversausje |
|
Kikkerbillen in lookboter gebakken | € 22,50 |
peterselie en lente-ui |
|
Krokant gebakken kalfszwezeriken | € 26,50 |
met Ximénez sausje, wintergroenten |
Salades
Geitenkaas | € 24,90 |
---|---|
gebakken appeltjes & spekjes, walnoten & honingvinaigrette |
|
Gefrituurde visreepjes | € 24,90 |
wakame, tartaarsaus |
Pasta’s
Linguine Chagall | € 27,90 |
---|---|
scampi in pittige tomatenroomsaus met Sriracha |
|
Linguine vongole | € 26,90 |
schelpen, look, tomaat & peterselie |
|
Linguine arrabiata | € 24,90 |
licht pikante tomatensaus, parmezaan, rucola |
|
Linguine met oesterzwam | € 26,50 |
room, truffelolie, look & witte wijn |
Extra’s
Mayonaise / Ketchup / Dressing | € 2,00 |
---|---|
Supplement brood & boter | € 3,10 |
Supplement friet / kroketten / pasta | € 6,00 |
Salade mixte | € 8,50 |
Extra bord & bestek | € 2,50 |
Vleesgerechten
Brugse gehaktballetjes “great balls of fire” | € 24,50 |
---|---|
in tomatensaus met selder & puree |
|
Konijn (2 billen) op z’n Vlaams | € 35,50 |
met perenstroop, zilveruitjes, buikspek, kroketjes & appelmoes |
|
Gekonfijte eendenbout | € 36,00 |
met champignons, risotto en rucola |
|
“TAGLIATA DI MANZO” | € 35,20 |
Rundvlees, Grana Padano, rucola, balsamico & frietjes |
|
Kraaibiefstuk | € 31,50 |
bleu of saignant gebakken - met slaatje & frietjes Stukje vlees van het middenrif van de koe. Ook wel Beenhouwersbiefstuk of longhaas genoemd. Het is mager maar echt heel smaakvol vlees! |
|
Dunne Lende “Noir Baltique” (300gr) | € 45,50 |
sla & frietjes |
|
Kalfsniertjes | € 29,90 |
met graanmosterd, wintergroenten en amandelkroketten |
|
Stoverij van rundvlees op Vlaamse wijze | € 27,90 |
met ‘Keizer Karel’-bier, frietjes en appelmoes |
Sauzen
Groene pepersaus | € 4,00 |
---|---|
Roomsaus met champignons | € 4,00 |
Rodewijnsaus met sjalotjes (bordelaise) | € 4,00 |
Lookboter | € 3,00 |
Visgerechten
Wilde zeebaars | € 36,00 |
---|---|
risotto, zeevruchten en chorizo |
|
Sliptongetjes (3) | € 37,80 |
gebakken in beste hoeveboter met sla, tartaar & frietjes |
|
Kabeljauw uit de oven | € 38,50 |
met miso, edamamebonen & aardappelmousseline |
|
Bouillabaisse "Jaws" | € 35,90 |
Vis & zeevruchten, toast, rouille & kaas |
|
Mosselen "AUDREY HEPBURN" | € 32,50 |
met witte wijn, oregano, ajuin, selder, look en frietjes |
Desserts
Bordje met 4 heerlijke pralines van Olivier | € 7,90 |
---|---|
Dame Blanche | € 10,90 |
Chocolademousse | € 9,90 |
Crème brûlée | € 9,90 |
Cheesecake | € 10,90 |
Coupe Kolonel | € 13,00 |
citroensorbet met vodka |
|
Bordje met 4 Belgische kazen | € 18,50 |