Een aanbod van Vlaamse klassiekers met Oosterse invloeden, daar leggen we de focus op in onze keuken. We werken graag met een zomer- en winterkaart, d.w.z. dat we twee maal per jaar onze menukaart helemaal aanpassen naar het seizoen en zijn bijhorende producten. De chef heeft ook regelmatig suggesties in de aanbieding, die vind je via onze socialemediakanalen en via onze nieuwsbrief.
Een wijntje smaakt altijd! Ontdek onze heerlijke selectie wijnen en vraag gerust aan gastvrouw Kim een woordje uitleg bij je keuze.

De kaart
Small bites
Oesters Spécial "L’Etoille" | € 4,50 |
---|---|
Romig en vol van smaak - per stuk |
|
Bierballetjes Brugse Zot | € 13,90 |
met cocktailsaus - 8 stuks |
|
Gebakken witte pens | € 15,90 |
met currymayo (typisch Belgisch!) |
|
Bordje Ibérico ham Arturo Sánchez | € 25,80 |
100gr |
|
Kaas- en truffelkroketjes | € 15,90 |
6 stuks |
|
Gepaneerde visreepjes | € 18,50 |
tartaarsaus |
Voorgerechten
Noordzeevissoep | € 21,00 |
---|---|
garnalen, rouille, toast & kaas |
|
Zalm “Gravad Lax” | € 24,50 |
met yoghurtdressing |
|
Krokant gebakken kalfszwezeriken | € 27,50 |
met Ximénez sausje, slaatje |
|
Inktvis op Mediterraanse wijze | € 19,60 |
Hijiki, look & kerstomaat |
|
Vitello Tonnato kalfsvlees | € 23,90 |
tonijnmayonaise, kappertjes en olijven |
|
Kikkerbillen in lookboter gebakken | € 23,20 |
peterselie en lente-ui |
|
Huisgemaakte garnalenkroketten | € 22,90 |
citroenmayonaise - 2 stuks |
|
Oud Brugge kaaskroketten | € 19,90 |
2 stuks |
Salades
Tonijn tataki | € 34,90 |
---|---|
met avocado, lenteui, sesam, wasabimayonaise |
|
Pulled duck salade met eend | € 34,50 |
granaatappel, peer en agrum |
|
Geitenkaas | € 27,40 |
gebakken appeltjes & spekjes, walnoten & honingvinaigrette |
Pasta’s
Linguine Chagall | € 28,90 |
---|---|
scampi in pittige tomatenroomsaus met Sriracha |
|
Linguine vongole | € 27,50 |
schelpen, look, tomaat & peterselie |
|
Linguine arrabiata | € 26,00 |
licht pikante tomatensaus, parmezaan, rucola |
Extra’s
Mayonaise / Ketchup / Dressing | € 2,00 |
---|---|
Supplement brood & boter | € 1,50 |
Supplement friet / kroketten / pasta | € 6,00 |
Salade mixte | € 6,00 |
Extra bord & bestek | € 2,50 |
Lookboter | € 3,30 |
Groene pepersaus | € 4,40 |
Roomsaus met champignons | € 4,40 |
Rodewijnsaus met sjalotjes (bordelaise) | € 4,40 |
Vleesgerechten
Stoverij van rundvlees op Vlaamse wijze | € 28,80 |
---|---|
met ‘Keizer Karel’-bier, frietjes en appelmoes |
|
Klassieke steak tartare à la minute | € 31,50 |
frietjes en sla |
|
Konijn (2 billen) op z’n Vlaams | € 36,50 |
met perenstroop, zilveruitjes, buikspek, kroketjes & appelmoes |
|
Brugse gehaktballetjes “great balls of fire” in tomatensaus | € 26,90 |
met selder & puree |
|
Kalfsniertjes | € 32,90 |
met graanmosterd, krielaardappelen, slaatje |
|
Kraaibiefstuk | € 32,50 |
bleu of saignant gebakken - met rode wijnsaus, slaatje & frietjes |
|
Dunne Lende “Noir Baltique” (300gr) | € 48,60 |
saus naar keuze, sla & frietjes |
|
“TAGLIATA DI MANZO” | € 36,70 |
Rundvlees, Grana Padano, rucola, balsamico & frietjes |
Visgerechten
Gefrituurde visreepjes “fish & chips” | € 28,90 |
---|---|
sla, wakame, tartaarsaus & frietjes |
|
Gebakken zalm | € 32,50 |
met zachte kreeftensaus, paksoi en karnemelk puree |
|
BOUILLABAISSE "JAWS" | € 36,90 |
Vis & zeevruchten, toast, rouille & kaas |
|
Sliptongetjes | € 37,80 |
gebakken in beste hoeveboter met sla, tartaar & frietjes - 3 stuks |
Mosselen
AUDREY HEPBURN | € 35,90 |
---|---|
mosselen, witte wijn, oregano, ajuin & selder, look, frietjes |
|
SOPHIA LOREN | € 37,90 |
mosselen, Tongerlo bier, tijm, ajuin & selder, look, frietjes |
|
MARILYN MONROE | € 39,50 |
mosselen, room, mosterd, spek, ajuin & selder, look, frietjes |
Desserts
Bordje met 4 heerlijke pralines van Olivier | € 7,90 |
---|---|
Dame Blanche | € 10,90 |
Chocolademousse | € 9,90 |
Nougatine-ijs met frambozencoulis | € 10,50 |
Cheesecake | € 10,90 |
Coupe Kolonel | € 13,00 |
citroensorbet met vodka |