Een aanbod van Vlaamse klassiekers met Oosterse invloeden, daar leggen we de focus op in onze keuken. We werken graag met een zomer- en winterkaart, d.w.z. dat we twee maal per jaar onze menukaart helemaal aanpassen naar het seizoen en zijn bijhorende producten. De chef heeft ook regelmatig suggesties in de aanbieding, die vind je via onze socialemediakanalen en via onze nieuwsbrief.
Een wijntje smaakt altijd! Ontdek onze heerlijke selectie wijnen en vraag gerust aan gastvrouw Kim een woordje uitleg bij je keuze.
De kaart
Apéro - teasers
Bordje Ibérico ham Arturo Sánchez | € 25,00 |
---|---|
Brood & boter | € 2,90 |
Oesters | € 18,50 |
Romig en vol van smaak |
|
Bierballetjes Brugse Zot (8) | € 12,50 |
Kaas- en truffelkroketjes (6) | € 13,90 |
Garnalenballetjes (8) | € 18,50 |
Gebakken witte pens | € 14,90 |
met currymayo (typisch Belgisch) |
|
Chorizo Bellota Maldonado | € 18,90 |
100% Ibérico (100g) |
Voorgerechten
Kikkerbillen in lookboter gebakken | € 18,00 |
---|---|
peterselie en lente-ui |
|
Carpaccio van Angus Entrecôte | € 21,50 |
Grana Padano, rucola & pijnboompitjes |
|
Huisgerookte zalm, avocadosalsa, zure room en toast | € 21,50 |
Passend glaasje wijn "Vine in Flames Chardonnay" (€8) |
|
Oud Brugge kaaskroketten (2) | € 17,90 |
met slaatje |
|
Inktvis op Mediterraanse wijze | € 19,60 |
Hijiki, look & kerstomaat |
|
Kreeftenravioli (5) | € 19,50 |
met zachte truffelroomsausje |
|
Huisgemaakte garnalenkroketten (2) | € 23,20 |
citroenmayonaise & slaatje |
|
Sint-Jacobsvruchten (3) | € 23,90 |
met kreeftensausje & gekonfijt witloof |
Salades
Tonijn tataki | € 33,90 |
---|---|
met avocado, lenteui, sesam & wasabimayonaise |
|
Frisse salade met Noordzeevis | € 31,50 |
grijze en roze garnalen, mayo |
|
Pulled duck salade met eend | € 35,50 |
granaatappel, peer en agrum |
|
Chef's Caesarsalade met gebakken kip | € 23,90 |
croutons, dressing & Grana Padano |
|
Geitenkaas | € 24,90 |
gebakken appeltjes & spekjes, walnoten & honingvinaigrette |
Pasta’s
Linguine Chagall | € 27,90 |
---|---|
scampi in pittige tomatenroomsaus met Sriracha |
|
Linguine vongole | € 26,90 |
schelpen, look, tomaat & peterselie |
|
Linguine arrabiata | € 24,90 |
licht pikante tomatensaus, parmezaan, rucola |
|
Linguine met oesterzwam | € 26,50 |
room, truffelolie, look & witte wijn |
Vleesgerechten
Stoverij van rundvlees op Vlaamse wijze | € 26,90 |
---|---|
met 'Keizer Karel'-bier, frietjes en appelmoes |
|
Klassieke steak tartare à la minute | € 28,90 |
frietjes en sla |
|
“Brasvar” varken Côte à l’os | € 29,50 |
Cross & blackwell, gebakken bloemkool & aardappelen |
|
Kalfsniertjes | € 29,50 |
met graanmosterd, krielaardappelen, zomergroenten |
|
“TAGLIATA DI MANZO” | € 34,20 |
Rundvlees, Grana Padano, rucola, balsamico & frietjes |
|
Kraaibiefstuk | € 29,90 |
bleu of saignant gebakken - met slaatje & frietjes |
|
Schotse Aberdeen Angus Rib Eye (330gr) | € 46,90 |
lookboter, sla & frietjes |
Sauzen
Lookboter | € 2,50 |
---|---|
Groene pepersaus | € 3,90 |
Roomsaus met champignons | € 3,90 |
Rodewijnsaus met sjalotjes (bordelaise) | € 3,90 |
Cross & blackwell | € 3,90 |
Visgerechten
Kabeljauw uit de oven | € 35,50 |
---|---|
met miso, edamamebonen & aardappelmousseline |
|
Gefrituurde visreepjes “fish & chips” | € 26,90 |
sla, wakame, tartaarsaus & frietjes |
|
Huisgemaakte garnalenkroketten (3) | € 35,50 |
citroenmayonaise, sla & frietjes |
|
JAWS BOUILLABAISSE | € 35,90 |
Vis & zeevruchten, toast, rouille & kaas |
|
Sliptongetjes (3) | € 36,00 |
gebakken in beste hoeveboter met sla, tartaar & frietjes |
Mosselen
AUDREY HEPBURN | € 33,50 |
---|---|
mosselen, witte wijn, oregano, ajuin & selder, look, frietjes |
|
SOPHIA LOREN | € 36,90 |
mosselen, Tongerlo bier, tijm, ajuin & selder, look, frietjes |
|
MARILYN MONROE | € 38,50 |
mosselen, room, mosterd, spek, ajuin & selder, look, frietjes |
Desserts
Dame Blanche | € 10,90 |
---|---|
Yoghurtijs met aardbeien | € 13,50 |
Chocolademousse | € 9,90 |
Crème brûlée | € 9,90 |
Bosvruchten meringuetaart | € 10,90 |
Cheesecake | € 10,90 |